Söylentisi bile yetti: Kim öldü mü, ölmedi mi? 

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un sağlık durumu hakkında peş peşe çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Ortaya atılan iddialardan birisi de 'Kim Jong-un öldü' şeklinde oldu.

Ameliyat olduğu bilinen ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un sağlık durumu merak edilirken hakkında da çeşitli iddialar gündeme geldi. Bu noktada, sosyal medyada dolaşan ve Çin kaynaklı olduğu ileri sürülen 'Kim Jong Un öldü' iddiası gündeme adeta bomba gibi düştü.

Yaşanan bu durumun üzerine, 'Kim Jong-Un öldü mü ve sağlık durumu nasıl?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Öte yandan, Kuzey Kore liderinin biyografisi ve hayatı da merak edilen bir diğer konu durumunda.

FLAŞ İDDİA: KİM JONG UN ÖLDÜ MÜ?

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'da geçtiğimiz gece yarısı yaptığı açıklamada, Kim'in sağlık durumuna ilişkin 'Bence haberler doğru değil' sözlerini kullanmıştı. Peki, Kim Jong-Un öldü mü, hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un kalp ameliyatıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kuzey Kore lideri Kim'in ailesi için inşa ettiği Hyang San Kliniği'nin Almanya ve Japonya'dan getirilen son teknoloji tıbbi malzemelerle donatıldığı belirtildi. Kim'i ameliyat eden doktorun da Almanya'da eğitim programlarına katıldığı ifade edildi. 

Kapalı bir rejim olması nedeniyle dünyanın en çok merak ettiği ülkelerden biri Kuzey Kore. Son olarak Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un kalp ameliyatı olduğu biliniyor ancak hastalığı ve sağlık durumuyla ilgili detaylar sır gibi saklanıyor.

Kaynak Yeniçağ




  • RMMO KOMUTANI ZERVAKİS’İN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI ... +Detaylı Bilgi
  • LİMASOL’DA PROTESTO GÖSTERİLERİ ... +Detaylı Bilgi
  • NURİS: ANASTASİADİS’İN “KULLANIM KAYBI TAZMİNATI” VAADİ YERİNE GETİRİLEMEZ ... +Detaylı Bilgi
  • HER 10 RUM’DAN 6’SI GÜNEY KIBRIS’TAKİ DEVLETİN “YOLSUZLUK DEVLETİ” OLDUĞUNA İNANIYOR ... +Detaylı Bilgi
  • RUM SAVUNMA BAKANI’NDAN TÜRKİYE’YE ELEŞTİRİ ... +Detaylı Bilgi
  • ROLANDİS: “KAYBEDİLMİŞ FIRSATLAR, KAYBEDİLMİŞ VATANLARA GÖTÜRÜR” ... +Detaylı Bilgi
  • ŞİLLURİS: “KIBRIS SALDIRGAN VE YAYILMACI GÜÇLERE KARŞI KENDİNİ SAVUNMAYA HAZIRDIR” ... +Detaylı Bilgi
  • İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ: GÜNEY KIBRIS’TA, DÜZENSİZ GÖÇMENLERE KÖTÜ MUAMELE YAPILIYOR ... +Detaylı Bilgi