Fenerbahçe'ye yeni hoca


Fenerbahçe'ye yeni hoca

29 Nisan 2020

Fenerbahçe'de hoca konusu belirsizliğini korurken, Şilili teknik direktör teknik direktör Manuel Pellegrini'nin takımın başına geçeceği ileri sürüldü. İspanya, İngiltere ve Şili basını haberi okurlarına duyurdu.  Korona salgını bitip, uçuşlar açılınca Pellegrini'nin Türkiye'ye geleceği ileri sürüldü. 

ErsunYanal'ın ayrılmasının ardından yerini henüz dolduramayan Kanarya, birçok teknik adamla görüşme gerçekleştirmişti. Fenerbahçe teknik direktör konusunda somut adımlar atmaya başladı. 
Sarı-lacivertli kulübün, Şilili teknik direktör teknik direktör Manuel Pellegrini ile bir aydır sürdürdüğü görüşmelerde sona yaklaştığı öğrenildi. Şili'nin La Cuarta Gazetesi, Fenerbahçe'nin son olarak İngiliz ekibi West Ham United'ı çalıştıran 66 yaşındaki Teknik Direktör Manuel Pellegrini ile bir görüşme gerçekleştirdiğini okurlarına duyurdu.

TEMAS 1 AY ÖNCE BAŞLADI

Haberde, Fenerbahçe ile Pellegrini arasındaki telefon görüşmesinin 3 hafta önce yapıldığını ifade edildi. Hoca konusuyla bizzat ilgilenen başkan Ali Koç'un, Pellegrini ile ilk teması yaklaşık bir ay önce kurduğu belirtildi. 
66 yaşındaki teknik direktörün menajeriyle yapılan ilk görüşmenin ardından bir kaç telefon görüşmesi daha yapıldığı ve kulübün şartlarının sunulduğu ifade edildi.
Daha önce İspanya'da Villarral, Real Madrid ve Malaga gibi ekipleri çalıştıran 66 yaşındaki teknik adam için şimdi de Real Betis ve Valencia'nın devrede olduğu belirtiliyor. kulübe yakın kaynaklar, "Corona salgını bitip, uçuşlar açılınca Pellegrini Türkiye'ye gelecek" dediler.

 

 




  • RMMO KOMUTANI ZERVAKİS’İN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI ... +Detaylı Bilgi
  • LİMASOL’DA PROTESTO GÖSTERİLERİ ... +Detaylı Bilgi
  • NURİS: ANASTASİADİS’İN “KULLANIM KAYBI TAZMİNATI” VAADİ YERİNE GETİRİLEMEZ ... +Detaylı Bilgi
  • HER 10 RUM’DAN 6’SI GÜNEY KIBRIS’TAKİ DEVLETİN “YOLSUZLUK DEVLETİ” OLDUĞUNA İNANIYOR ... +Detaylı Bilgi
  • RUM SAVUNMA BAKANI’NDAN TÜRKİYE’YE ELEŞTİRİ ... +Detaylı Bilgi
  • ROLANDİS: “KAYBEDİLMİŞ FIRSATLAR, KAYBEDİLMİŞ VATANLARA GÖTÜRÜR” ... +Detaylı Bilgi
  • ŞİLLURİS: “KIBRIS SALDIRGAN VE YAYILMACI GÜÇLERE KARŞI KENDİNİ SAVUNMAYA HAZIRDIR” ... +Detaylı Bilgi
  • İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ: GÜNEY KIBRIS’TA, DÜZENSİZ GÖÇMENLERE KÖTÜ MUAMELE YAPILIYOR ... +Detaylı Bilgi