BAŞBAKAN TATAR “ÜRETEN GENÇLER BULUŞMASI” ETKİNLİĞİNİ ZİYARET ETTİ


BAŞBAKAN TATAR “ÜRETEN GENÇLER BULUŞMASI” ETKİNLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Lefkoşa, 12 Temmuz 20  Başbakan Ersin Tatar, Başbakanlığa bağlı Gençlik Dairesi'nin organizasyonunda Gençlik Merkezi Birliği ve TİKA Lefkoşa Program Ofisi'nin katkılarıyla düzenlenen “Üreten Gençler Buluşması” etkinliğine katıldı. 
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, ilk kez bu yıl gerçekleştirilen etkinlik 2 gece sürdü. 
Başbakan Ersin Tatar , Üreten Gençler Buluşması’nın yer aldığı Kızılbaş’taki etkinlik alanını ziyaret ederek, tümüyle gençlerin el emekleri, göz nuru üretimi olan ürünlerin sergilendiği stantları gezdi ve gençlerle sohbet etti. Stantlarda alışveriş de yapan Başbakan Tatar, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Etkinliğin, üreten gençlerin birbirleriyle buluşmalarını, işbirliği yapmalarını ve toplumla bütünleşmelerini sağladığını ifade eden Başbakan Tatar, etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan Gençlik Dairesi, Gençlik Merkezi Birliği ve TİKA Lefkoşa program Ofisi’ne teşekkür etti.
Halkın yoğun ilgi ve katılımıyla el emekleri yanı sıra sahne performanslarının da yer aldığı etkinlik dün akşam sona erdi.  
Lefkoşa’daki Gençlik Merkezi Birliği bahçesinde halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Üreten Gençler Buluşması”nda, 18 -35 yaş aralığındaki toplam 112 genç katılımcı, zanaattan sanata üretimlerini sergileme ve satış  fırsatı buldu. 




  • RMMO KOMUTANI ZERVAKİS’İN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI ... +Detaylı Bilgi
  • LİMASOL’DA PROTESTO GÖSTERİLERİ ... +Detaylı Bilgi
  • NURİS: ANASTASİADİS’İN “KULLANIM KAYBI TAZMİNATI” VAADİ YERİNE GETİRİLEMEZ ... +Detaylı Bilgi
  • HER 10 RUM’DAN 6’SI GÜNEY KIBRIS’TAKİ DEVLETİN “YOLSUZLUK DEVLETİ” OLDUĞUNA İNANIYOR ... +Detaylı Bilgi
  • RUM SAVUNMA BAKANI’NDAN TÜRKİYE’YE ELEŞTİRİ ... +Detaylı Bilgi
  • ROLANDİS: “KAYBEDİLMİŞ FIRSATLAR, KAYBEDİLMİŞ VATANLARA GÖTÜRÜR” ... +Detaylı Bilgi
  • ŞİLLURİS: “KIBRIS SALDIRGAN VE YAYILMACI GÜÇLERE KARŞI KENDİNİ SAVUNMAYA HAZIRDIR” ... +Detaylı Bilgi
  • İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ: GÜNEY KIBRIS’TA, DÜZENSİZ GÖÇMENLERE KÖTÜ MUAMELE YAPILIYOR ... +Detaylı Bilgi